Puik Art Tammy 3
Puik Art Tammy 2
Puik Art Tammy 1
Puik Art Tammy 3Puik Art Tammy 2Puik Art Tammy 1

Puik – Tammy (pink)

19.95 17.95

1 op voorraad

Tammy is het vrolijkste varkentje van de wereld en staat altijd klaar om je centjes veilig te houden. Het is een innovatief en duurzaam alternatief van het iconische spaarvarken. En dit geweldige spaarvarken is ook nog eens heel vriendelijk voor je geld én het milieu, want het is gemaakt van papierpulp.

 

Ontwerper Kiri Martin heeft geprobeerd om met dit design terug te gaan naar de basis van het spaarvarken, waarbij je deze kapot moet maken als het vol zit of je geld nodig hebt. Je scheurt Tammy dan simpelweg open en daarna kun je het varkentje gewoon bij het oud papier gooien om te recyclen. 

 

Kenmerken Puik Tammy (pink):
  • Designer: Kiri Martin
  • Materiaal: Papier pulp
  • Kleur: Karton – ook verkrijgbaar in natural 
  • Geschikt om te recyclen bij het oud papier.

 

- +
Gratis verzending (NL & BE)
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn kleinmeubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers.

Puik selecteert en coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven.

Puik Design

Puik is een van de beste voorbeelden van Dutch Design. Alle items in de collectie zijn functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik. Maar wel met een dikke knipoog. Neem nu de Puik Tammy (natural), gemaakt van papier pulp. Want wat heb je nu aan al dat gespaarde geld, als de aarde door milieuvervuiling niet meer bewoonbaar is?

Tammy (pink)

Tammy (pink) is het vrolijkste varkentje van de wereld en staat altijd klaar om je centjes veilig te houden. Het is een innovatief en duurzaam alternatief van het iconische spaarvarken. En dit geweldige spaarvarken is ook nog eens heel vriendelijk voor je geld én het milieu, want het is gemaakt van papierpulp.

Ontwerper Kiri Martin heeft geprobeerd om met dit design terug te gaan naar de basis van het spaarvarken, waarbij je deze kapot moet maken als het vol zit of je geld nodig hebt. Je scheurt Tammy (pink) dan simpelweg open en daarna kun je het varkentje gewoon bij het oud papier gooien om te recyclen. 

Additional Information

Kleur

Pink, Naturel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puik – Tammy (pink)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *