Pixelposter – Change is good (A5)

2.50

Op voorraad

De Pixelposters zijn een serie kaarten in A4 en A5 formaat met hierop hippe grafische prints en inspirerende quotes. Alle kaarten zijn gedrukt op stevig 300 grams papier, waardoor je ze ook prima per post kunt versturen.

 

Nog leuker is het om de kaarten op een moodboard te hangen, of ze onderdeel uit te laten maken van een stuk wall art. Met de quotes en de prints kun je echt een deel van jouw persoonlijkheid en ‘state of mind’ laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de Pixelposter kaart A5 Change is good.

 

 

Ook leuk om te combineren met een frame van Moebe. Zet of hang verschillende formaten posters bij elkaar voor een speels effect.

 

Kenmerken Pixelposter kaart A5 Change is good:
- +
Gratis verzending (NL & BE)
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen

De Pixelposters zijn een serie kaarten in A4 en A5 formaat met hierop hippe grafische prints en inspirerende quotes. Alle kaarten zijn gedrukt op stevig 300 grams papier, waardoor je ze ook prima per post kunt versturen.

Nog leuker is het om de kaarten op een moodboard te hangen, of ze onderdeel uit te laten maken van een stuk wall art. Met de quotes en de prints kun je echt een deel van jouw persoonlijkheid en ‘state of mind’ laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de Pixelposter – Change is good (A5).

Quotes in je interieur

Het is niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs: quotes. Maar pas op dat het niet wat cliché en Xenos-achtig wordt. Teksten als ‘Home is were the heart is’ zijn een beetje te veel van het goede. Net zoals wijze, serieuze levenslessen. Ga liever voor een quote waar een beetje waarheid in zit, maar die vooral grappig is. De Pixelposters springen hier goed op in, zoals met de Pixelposter – Change is good (A5).

Houd hier rekening mee

Verder zijn er nog een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Heel belangrijk: doe een beetje rustig aan wat betreft typografie. Houd het bij één soort lettertype en -grootte per quote en zorg dat de zin niet te lang is. Niemand gaat een ellenlang verhaal op jouw muur lezen en onthouden. Maar een korte, krachtige quote is goed voor de start van een gesprek!

En wat ook altijd een goede is: lijst je quote in een mooie frame. Zo laat je het net lijken dat die grappige onzintekst best belangrijk is.

 

 

Additional Information

Formaat poster

A4, A5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pixelposter – Change is good (A5)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *