Nur productafbeelding
Nur productafbeelding 5
Nur productafbeelding 4
Nur productafbeelding 3
Nur productafbeelding 2
Nur productafbeelding 1
Nur productafbeeldingNur productafbeelding 5Nur productafbeelding 4Nur productafbeelding 3Nur productafbeelding 2Nur productafbeelding 1

NUR Pipeline (grijs)

55.00 45.00

Slechts 2 resterend op voorraad

De NUR Pipeline (grijs) is een item dat perfect voldoet aan de omschrijving ‘multifunctioneel design’. Je kunt de Pipeline natuurlijk gebruiken als kandelaar, maar je kunt er ook mooie bloemen of takken in zetten. Of wat dacht je van een opberger voor je make-up kwasten of pennen?

 

De Pipeline is een vaas en kandelaar in één. Het ontwerp is tijdloos, elegant en heeft grafische lijnen die het idee van minimalistisch design benadrukken. Het is leuk om de NUR Pipeline in een groep van meerdere verschillende kleuren te plaatsen.

 

Andere producten van NUR Design zijn de handige, stijlvolle trays.

 

Kenmerken NUR Pipeline (grijs):
  • Gepoedercoat roestvrij staal
  • Afmetingen: 13,0 x 9,0 x 13,0 cm
  • Gemaakt voor kaarsen met diameter 23 mm
  • Gemaakt in Denemarken
- +
Gratis verzending (NL & BE)
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen

NUR Design is een Deens interieurmerk dat zich richt op Scandinavische tradities met multifunctionele toepassingen. De Scandinavische interieur stroming houdt onder andere van strakke lijnen, functionaliteit en het gebruik van wit en zwart. Deze elementen zie je allemaal terug in de ontwerpen van NUR Design, die allemaal terug gebracht zijn tot het minimale. Want wat heeft een tray nog meer nodig dan duurzaamheid, kwaliteit en een oppervlakte om je spullen kwijt te kunnen?

Tijdloos en minimalistisch design

Het brein achter NUR Design is de jonge architect Maja Bøgh Vindbjerg, een vrouw die houdt van eenvoudige en esthetische details. Zij gelooft in het bekende gezegde “minder is meer” en dat zie je ook terug in haar ontwerpen.

Het woord NUR betekent “alleen” of “gewoon”. Met deze naam wilt Maja de essentie van tijdloos en minimalistisch design aanduiden. Kennis van productieprocessen, van lijnen en ontwerpen. Design zonder overbodige details, maar die wel multifunctioneel zijn.

NUR Pipeline (grijs)

Ook de NUR Pipeline (grijs) is een item dat perfect voldoet aan de omschrijving ‘multifunctioneel design’. Je kunt de Pipeline natuurlijk gebruiken als kandelaar, maar je kunt er ook mooie bloemen of takken in zetten. Of wat dacht je van een opberger voor je make-up kwasten of pennen?

De Pipeline is een vaas en kandelaar in één. Het ontwerp is tijdloos, elegant en heeft grafische lijnen die het idee van minimalistisch design benadrukken. Het is leuk om de NUR Pipeline in een groep van meerdere verschillende kleuren te plaatsen.