Nur Curve Wit 1
Nur Curve zwart 2
Nur Curve zwart
Nur Curve Wit 1Nur Curve zwart 2Nur Curve zwart

NUR Curve (zwart)

55.00 40.00

Uitverkocht

Een mooi tijdschrift is op zich al een mooie toevoeging aan je interieur. Met de NUR Curve (zwart) kun je ze op een elegante en stijlvolle manier opbergen.

 

De NUR Curve (zwart) is een goed voorbeeld van een tijdloos ontwerp, dat zeer multifunctioneel is. Je kunt de tijdschriftenhouder aan de muur hangen voor extra opbergruimte en meteen pronken met je Deens design. En deze houder is niet alleen handig voor tijdschriften. Ook kranten, post of andere documenten passen er goed in.

 

Andere producten van NUR Design zijn de stijlvolle, strakke (opberg) trays. Handig voor peper- en zoutvaatjes, leuk met een vaasje erop en ideaal als stylish sleutelbakje.

 

Kenmerken NUR Curve (zwart):
  • Materiaal: Gepoedercoat roestvrij staal
  • Gemaakt voor 4-5 magazines
  • Afmetingen: 21,0 x 20,5 x 3,5 cm
  • Gemaakt in Denemarken
Gratis verzending (NL & BE)
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen

NUR Design is een Deens interieurmerk dat zich richt op Scandinavische tradities met multifunctionele toepassingen. De Scandinavische interieur stroming houdt onder andere van strakke lijnen, functionaliteit en het gebruik van wit en zwart. Deze elementen zie je allemaal terug in de ontwerpen van NUR Design, die allemaal terug gebracht zijn tot het minimale. Want wat heeft een tray nog meer nodig dan duurzaamheid, kwaliteit en een oppervlakte om je spullen kwijt te kunnen?

NUR Curve (zwart)

De NUR Curve (zwart) is een goed voorbeeld van een tijdloos ontwerp, dat zeer multifunctioneel is. Je kunt de NUR Curve (zwart) aan de muur hangen voor extra opbergruimte en meteen pronken met je Deens design. Hang de tijdschriftenhouder met schroefjes aan de muur en geniet er elke dag weer van. En de NUR Curve (zwart) is niet alleen handig voor tijdschriften. Ook kranten, post of andere documenten passen er goed in.

De NUR Tray is er in het zwart of wit en komt in verschillende maten (small, medium en large). Small en medium zijn naast de normale variant, ook te krijgen in een hoge uitvoering. De verschillende maten zijn zo ontworpen, dat de kleinere mooi in de grotere passen.

Tijdloos en minimalistisch design

Het brein achter NUR Design is de jonge architect Maja Bøgh Vindbjerg, een vrouw die houdt van eenvoudige en esthetische details. Zij gelooft in het bekende gezegde “minder is meer” en dat zie je ook terug in haar ontwerpen.

Het woord NUR betekent “alleen” of “gewoon”. Met deze naam wilt Maja de essentie van tijdloos en minimalistisch design aanduiden. Kennis van productieprocessen, van lijnen en ontwerpen. Design zonder overbodige details, maar die wel multifunctioneel zijn.