Alle 8 resultaten

Zakkia serveerplank – hout met betonnen greep

Deze serveerplank van Zakkia is handgemaakt, uitgevoerd in hout en beton. De plank is behandeld en geolied, waardoor je er met een gerust hart de lekkerste borrelhapjes, kaasjes en tapas op kunt presenteren tijdens feestjes en gezellige avondjes.

 

Ben je even niet aan het entertainen? Dan staat deze Zakkia serveerplank de show te stelen als pronkstuk op het aanrecht of op een voorraadplank in de keuken. Ook leuk: gebruik de plank als onderzetter voor wat kaarsen. Zo ontstaat er een mooie samenhang tussen het ‘koude’ beton en het ‘warme’ hout en het licht van de kaarsen.

 

Kenmerken Zakkia serveerplank:
  • Afmetingen: 1,4 cm D x 16,9 cm B x 44,6 cm L
  • Het handvat is 4 cm breed
  • Materiaal: hout en beton
58.00 45.00 Quick View

Zakkia – Glazen pot met zwart deksel (Medium)

Handgemaakte glazen voorraadpot met gepoedercoat zwart metalen deksel. Deze pot staat geweldig voor opslag in de badkamer of keuken.

 

Decoreren is niet alleen maar het kopen en zoeken van leuke spullen die hier speciaal voor zijn gemaakt. Het is ook gebruik maken van de middelen die je hebt. Je voegt bijvoorbeeld wat extra sfeer aan je badkamer of keuken toe, door glazen voorraadpotten neer te zetten. Stop in de Zakkia glazen pot met zwart deksel (medium) je voorraad watjes of haarelastiekjes, of gebruik de grote variant in de keuken voor het opbergen van pasta en rijst.

 

Kenmerken Zakkia glazen pot met zwart deksel (medium):
  • Afmetingen: H10.3cm x B10.4cm (inclusief deksel handvat)
  • Ook verkrijgbaar in large

 

 

24.00 Quick View

Zakkia – Glazen pot met zwart deksel (large)

Handgemaakte glazen voorraadpot met gepoedercoat zwart metalen deksel. Deze pot staat geweldig voor opslag in de badkamer of keuken.

 

Decoreren is niet alleen maar het kopen en zoeken van leuke spullen die hier speciaal voor zijn gemaakt. Het is ook gebruik maken van de middelen die je hebt. Je voegt bijvoorbeeld wat extra sfeer aan een ruimte toe, door te werken met glazen voorraadpotten. Zet in de keuken de Zakkia glazen pot met zwart deksel (large) neer en doe er je voorraad pasta of rijst in. Of gebruik de kleine variant in de badkamer om watjes of haarelastiekjes te bewaren.

 

Kenmerken Zakkia glazen pot met zwart deksel (medium):
  • Afmetingen: H15.1cm x B10.4cm (inclusief deksel handvat)
  • Ook verkrijgbaar in medium

 

 

 

 

28.00 Quick View

Puik – Radiant 2 stuks

De Puik – Radiant glazen zijn geïnspireerd op de vorm van een diamant. De kristallen glazen zijn elegant en uniek door de mogelijkheid om ze op een van de zijkanten neer te zetten. Door het samenspel van water, glas en licht vormen de Radiant kristallen glazen een ware eyecatcher in ieder huis en interieur. Doordat de glazen zijn gevormd tijdens het traditionele proces van glasblazen, zijn het echt twee artistieke kunstwerkjes.

Water, wijn, whiskey of een ander heerlijk drankje: deze geweldige glazen kunnen overal voor worden gebruikt. Maar het beste nieuws: ze passen gewoon in de vaatwasser! Wil je jezelf of iemand anders echt goed trakteren? Dan schenk je je drankjes uit de Puik – Rare karaf.

 

Kenmerken Puik – Radiant (set van 2):
  • Ontworpen door: Lara van der Lugt 
  • Materiaal: Mondgeblazen kristalglas
  • Formaat 9 x 9 cm

 

24.95 Quick View

Puik – Rare

Het diamantvormige karaf Rare is ontworpen door Lara van der Lugt. Het Rare kristal glazen karaf krijgt een elegante look door de unieke mogelijkheid om ze op een van de zijkanten van het diamant vormige glas te zetten. Met een samenspel tussen water, glas en licht vormt Rare kristal glazen karaf een ware eyecatcher voor ieder huis. Het karaf heeft een artistieke look en feel door het gebruik van de traditionele methode van glasblazen.

Rare heeft een capaciteit van 1,2 liter en is geschikt voor in de vaatwasser. Het kan gebruikt worden voor wijn, water of ieder ander drankje dat je wilt uitschenken. Het product past goed bij de diamanten Radiant glazen.

Ontworpen door: Lara van der Lugt
Materiaal: Mondgeblazen kristalglas
Formaat (lxb): 16 x 20cm
Volume: 1,2 Liter

Gratis verzending voor NL / BE

34.95 Quick View

Puik – Monday mug (2 stuks – cobalt)

De ontwerpers van Daily Gems Collective hebben een serie ontworpen met unieke keramische mokken die je gemakkelijk op elkaar kunt stapelen. De mokken hebben de vorm van een kop, de designers hebben gespeeld met de wiskundige regels van de “golden ratio” en hebben zich laten inspireren op de geometrische vormen die gebruik worden door de ontwerpers van Memphis group.

De mokken zijn gemaakt van vloeibaar porselein waar zachte kleuren doorheen gemixt zijn. Het vloeibare porselein wordt gegoten in de vorm, daarna afgebakken in de oven en afgewerkt. Een mooi detail is het contrast tussen de matte buitenkant en de glimmende binnenkant van de mokken. De koppen komen in een set van 2 stuks in dezelfde kleur.

Designer: Daily Gems Collective
Materiaal: Keramiek
Formaat: 7,5 x 7,5 x 10,5 cm
Kleur: Cobalt

 

25.00 Quick View

Puik – Octray (grijs)

Dit roestvrij stalen dienblad is een mix tussen de traditionele vormen van dienbladen, rond en vierkant. De Octray is een accessoire dat je niet alleen als dienblad kan neerzetten maar ook kunt gebruiken als vaas, plateau voor planten of als styling op tafel. Door de openingen aan de zijkant is de Octray gemakkelijk op te tillen terwijl het rubber op de onderkant ervoor zorgt dat de tray niet zo makkelijk kan verschuiven.

Ontwerper: Linde Heijmerink
Materiaal: Gepoedercoat staal
Formaat: 35 x 35 x 2,5 cm
Kleur: Gijs

29.95 Quick View

Puik – Boeien

Peper en zout set BOEIEN is uniek en mooi door zijn ontwerp en materiaalgebruik. Kurk en mondgeblazen glas vormen samen een verrassend uiterlijk. Kurk en glas zijn beide materialen die goed gevormd kunnen worden en een natuurlijke uitstraling hebben. Door het gebruik van deze materialen is geen enkele set BOEIEN hetzelfde en zullen ze allemaal anders op tafel staan.

Ontwerper: Ka-Lai Chan
Materiaal: Mondgeblazen glas en kurk
Formaat: 5 x 10 cm

Gratis verzending voor NL / BE

19.95 Quick View