Alle 4 resultaten

House Doctor – Wandkast (eiken)

Deze wandkast van House Doctor maakt jouw interieur helemaal af. Op zichzelf is het kastje al een geweldig item om in huis te hebben, maar met mooie spulletjes erin komt hij nog meer tot zijn recht!

 

Het kastje is gemaakt van marandi hout en glas en het sluitwerk is van metaal.

 

Kenmerken House Doctor – Wandkast (eiken):
  • Formaat: 60 cm (B) x 22 cm (D) x 80 cm (H)
  • Kleur: Eiken
  • Materiaal: Hout
  • Merk: House Doctor
  • Levertijd: 1 tot 6 weken
470.00 Quick View

YACO Rack – Kledingrek XS zwart

Het Yaco Rack is te gebruiken als design kapstok of kledingrek in ieder interieur. Je kunt het design kledingrek van Yaco eenvoudig meenemen en is daarmee ideaal om in te zetten voor pop-up shops, op beurzen of tijdens presentaties. Het flexibele kledingrek is een eyecatcher in elk interieur.

Lengte 60 cm x breedte 50 cm x hoogte 155 cm

Ook verkrijgbaar in wit.

239.95 Quick View

YACO Rack – Kledingrek XS wit

Het design kleding van Yaco Studio is er nu ook in een kleinere versie. Je kunt dit witte kledingrek eenvoudig meenemen en is daarmee ideaal om in te zetten voor pop-up shops, op beurzen of tijdens presentaties. Het Yaco Rack is een echte eyecatcher in elk interieur!

L650 mm x B440 mm x H1550 mm.

Ook verkrijgbaar in zwart.

239.95 Quick View

Yaco Rack – Kledingrek zwart

Het Yaco Rack is te gebruiken als design kapstok of kledingrek in ieder interieur. Je kunt het design kledingrek van Yaco eenvoudig meenemen en is daarmee ideaal om in te zetten voor pop-up shops, op beurzen of tijdens presentaties. Het Yaco Rack is een eyecatcher in elk interieur of winkel.

W 130 cm mm x 44 cm x H 155 cm

Ook verkrijgbaar in het wit

Quick View