Dit zijn wij: I LOVE MY INTERIOR

Gedreven door onze liefde voor fraaie materialen, duurzame ontwerpen, slim design en tot in de puntjes gestijlde interieurs zijn we ooit begonnen met ons woon blog: I LOVE MY INTERIOR.

I LOVE MY INTERIOR: interieur webshop

Schrijven over interieur is heerlijk, maar je wordt er ook ontzettend hebberig van. Zo hebberig zelfs, dat we een interieur webshop zijn gestart: ilovemyinterior.com. Hier kun je vooral woonitems shoppen die zijn geïnspireerd op Scandinavisch design én Dutch design.

We doen iedere dag ons best om de mooiste woon accessoires in te kopen bij de merken die op dit moment in trek zijn, of hard aan de weg timmeren. Wat we hierin belangrijk vinden: kwaliteit én de gedachte achter het design. Want we willen niet zomaar het zoveelste wegwerp item aanbieden, maar iets wat nog een leven lang mee gaat.

Interieur merken bij I LOVE MY INTERIOR

Daarom vind je bij I LOVE MY INTERIOR merken als Moebe, NUR Design, Puik, Zakkia en Funkk. Stuk voor stuk zijn dit merken met een hart voor interieur en geboren uit de liefde voor design, tradities, functionaliteit en eerlijkheid. Er is bij ons dus geen massaproductie te koop. Onze partners hebben eerlijkheid juist allemaal hoog in het vaandel staan.

Neem nu Zakkia. Dit merk is ontstaan in Australië, opgericht door de van origine Zweedse Sara Lundgren. Dit merk werkt met een select aantal kleine bedrijfjes in Vietnam en India samen, in plaats van dat ze enkel productie opdrachten doorgeven. Deze kleine ondernemingen zijn bijna allemaal in handen van families en grondstoffen worden nog persoonlijk uitgezocht en ingekocht. Zo ontstaat er een unieke collectie van eerlijke en handgemaakte ‘homewares’.

Nog meer van je huis houden

Maar ook merken als House Doctor, Moebe of het Belgische Funkk hebben een mooi verhaal om te vertellen. Ieder item op I LOVE MY INTERIOR heeft in ieder geval één ding gemeen: het is ontworpen zodat jij nog meer van je huis gaat houden. Zodat jij kan zeggen: ‘I LOVE MY INTERIOR’.